Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Cesta z Bedřichova na Novou Louku bude od července opět otevřena

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 29. 06. 2016 16:52
  • Školství

Sdílet článek

Cesta z Bedřichova na Novou Louku v Libereckém kraji bude od 1. července opět otevřena. Rekonstrukci za 18,6 milionů korun bez DPH hradily Lesy ČR coby správci cesty.

Páteřní komunikace dostala nový asfalt, opravil se také most přes Červený potok. Cesta se rekonstruovala od loňského října. Na začátku prázdnin bude otevřená. Objízdná trasa přes Vládní cestu se tedy od tohoto data ruší. Dokončovací práce potrvají do září, kdy kompletní rekonstrukce tříkilometrového úseku skončí.

TZ Lesy ČR/Eva Jouklová, 725 257 900, Jouklova@lesycr.cz

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky