Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Martin Půta navštíví Rychnov, občané nepřijdou ani o besedu

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 24. 02. 2017 12:54

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Martin Půta pokračuje ve svých pravidelných setkáních s občany a zástupci měst. Tentokrát zavítá ve středu 1. března do Rychnova u Jablonce nad Nisou, aby se setkal se zástupci města a seznámil se s jeho zajímavostmi. Debata s občany bude výjimečně až v pondělí 6. března od 16.30 hodin v sále rychnovské Besedy.

Důvodem přesunutí besedy s hejtmanem je jednání Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, kde se bude ve středu 1. března projednávat novela zákona o rozpočtovém určení daní. Jejím navrhovatelem je Liberecký kraj, a tak musí hejtman Martin Půta zákonodárnou iniciativu v poslanecké sněmovně osobně obhajovat. Bohužel termíny konkrétních projednávání v parlamentu nejsou dopředu přesně určené, a tak nastala tato kolize s naplánovaným Hejtmanským dnem v Rychnově u Jablonce nad Nisou.

Hejtmanský den v Rychnově u Jablonce nad Nisou zahájí první březnový den Martin Půta setkáním s vedením města. V průběhu návštěvy se seznámí např. s integrovaným městským centrem, prohlédne si knihovnu nebo místní muzeum s válečnou expozicí. V rámci společného oběda jej čeká také setkání se starosty okolních obcí.

O setkání s hejtmanem nepřijdou ani občané. Za nimi přijede Martin Půta v pondělí 6. března. Debatovat s nimi bude od 16.30 hodin v sále Restaurace Beseda v Rychnově u Jablonce nad Nisou.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky