Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

K inkluzi společnou cestou, projekt je zahájen

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 26. 04. 2017 13:33
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

Zaměstnanci občanského sdružení D.R.A.K.z.s a jejich němečtí kolegové z Diakoniewerk Oberlausitz e.V., OLW - Werkstatt Löbau zahájili v úterý 25. dubna 2017 přeshraniční projekt ,,K inkluzi společnou cestou“, ERN-0420-CZ-08.03.2017.

Cílem projektu je předávání a sdílení  informací v oblasti zaměstnávání osob se zdravotním postižením a možnost praktického vyzkoušení pracovních dovedností českých osob se zdravotním postižením na chráněném trhu práce ve  Werkstatt Löbau Německo a německých osob se zdravotním postižením v chráněných dílnách v o.s. D.R.A.K. z.s. Česko.  V projektu jsou připraveny velmi zajímavé semináře, exkurze, stáže,volnočasové aktivity,  mezinárodní konference. Projekt je určen pro sociální pracovníky, pedagogy, zaměstnavatele a zaměstnance se zdravotním postižením.

Celkové uznatelné výdaje projektu jsou 17.367, 89 EUR, příspěvek získaný na projekt 14.762,70 EUR. Projekt je určen pro 210 účastníků.

Tento projekt je podpořen Evropskou unií z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj z Programu spolupráce na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko 2014-2020.

TZ/Bc. Lenka Bobvošová, Občanské sdružení D.R.A.K. z.s.
E-mail: bobvosova@sdruzenidrak.org
Tel.: 602 440 731

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky