Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Multimediální sál Libereckého kraje opět rozzáří Velikonoční trhy

29. 03. 2017

Pestrou přehlídku kraslic, pomlázek, proutěného zboží, zajíčků, květin a dalších originálních velikonočních ozdob, vytvořených klienty sociálních organizací, nabídnou znovu po roce návštěvníkům v multimediálním sále ve 3. patře budovy C Krajského úřadu LK Velikonoční prodejní trhy. Akce se uskuteční ve středu 5. dubna od 10.00 do 13.00 hodin. Jejím patronem je náměstek hejtmana pro sociální oblast Pavel Svoboda.

Svou tvořivost, šikovnost a výtvarný cit předvedou na trzích klienti celkem 34 organizací. Vedle zařízení pro zdravotně postižené budou mezi vystavovateli také například Hospicová péče sv. Zdislavy, spolek Síť pro rodinu, Oblastní charita Liberec nebo Střední odborná škola Liberec. Zastoupeny budou i mnohé krajské příspěvkové organizace, včetně domovů pro seniory.

„Velikonoční trhy jsou mezi lidmi hodně oblíbené. Každý rok na ně přijde přes tisíc návštěvníků. Proto zvu všechny zájemce, aby si je nenechali ujít ani letos a zakoupením velikonočního zboží udělali radost sobě i těm, kteří je vyrobili. Ostatně každý rok se na trzích objevují nové originální nápady, takže bude co obdivovat a z čeho vybírat,“ říká náměstek hejtmana Pavel Svoboda. 

Velikonoční prodejní trhy připravuje každý rok resort sociálních věcí Krajského úřadu Libereckého kraje.

Bc. Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 739541624