Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Pozvánka na druhé setkání platformy „Rozvoj osobnosti“

24. 05. 2017

Realizační tým projektu Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Libereckého kraje (KAP LK) Vás zve na druhé setkání platformy „Rozvoj osobnosti“, které je zaměřeno na klíčové téma Podpora kompetencí k podnikavosti, kreativitě a iniciativě.

Dne 5. 6. 2017 se uskuteční workshop s názvem „Mini Innovation Camp“, který zajišťujeme ve spolupráci se společností JA Czech, a. s. („Junior Achievement Czech Republic“). V průběhu workshopu budou účastníci seznámeni s novou metodou „učení formou činností“. V rámci vzdělávacích aktivit si tak mohou rozvinout své inovativní myšlení, otestují si svého týmového ducha a schopnost prodat svůj nápad. Cílem workshopu je mimo jiné poskytnout účastníkům inspiraci na vzdělávací aktivitu, kterou by pedagogové následně použili ve své výuce a podněcovali tak podnikavost i u svých žáků.

Standartní „MINI INNOVATION CAMP“ je běžně realizován především pro žáky SŠ. My zajišťujeme realizaci obdobné akce pro budoucí učitele/učitele OV, ekonomie atd. Vítáni jsou ovšem všichni, kdo mají zájem získat nové znalosti a dovednosti v oblasti tvořivé práce s dětmi, žáky, či studenty a sdílet své zkušenosti s ostatními účastníky.

Setkání se uskuteční v budově Krajského úřadu Libereckého kraje 5. 6. od 8:00 hodin. Pozvánku s podrobnějšími informacemi a programem akce naleznete v příloze (změna programu vyhrazena).

V případě Vašeho zájmu o účast na této akci prosím kontaktujte metodičku projektu Markétu Leníkovou: e-mail: marketa.lenikova@kraj-lbc.cz, tel: 485 226 474.

logolink KAP LK

Bc. Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 739541624