Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Publikace Liberecký kraj v číslech 2016 přináší aktuální statistická data

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 24. 05. 2016 16:09
  • Rozvoj

Sdílet článek

Po více než roce Liberecký kraj vydal další vydání publikace s názvem „Liberecký kraj v číslech 2016“, které navazuje na to loňské. Nyní brožura přináší nově aktualizovaná dostupná statistická data. Čtenáři mohou zjistit vývoj některých údajů, třeba porovnat, zda u nás prší méně nebo, jak se vyvíjejí náklady na bydlení.

„Publikace je zaměřena na prezentaci nejvýznamnějších dat za území Libereckého kraje, která jsou tematicky rozdělená do jednotlivých kapitol. Najdeme v ní informace o obyvatelstvu, zdravotnictví, kultuře, průmyslu, životním prostředí a podobně. Věřím, že se zájemci dozvědí mnoho zajímavých a užitečných údajů o našem kraji,“ říká radní pro hospodářský a regionální rozvoj, evropské projekty a rozvoj venkova Vít Příkaský, jehož resort publikaci připravil.

Publikace „Liberecký kraj v číslech 2016“ je v elektronické podobě k dispozici na webových stránkách odboru regionálního rozvoje a evropských projektů a v té tištěné na oddělení rozvojových koncepcí Krajského úřadu Libereckého kraje.  Publikace je rovněž vydána i v anglickém jazyce.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky