Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Seminář pro žadatele o sportovní dotace přilákal více než sto zástupců sportovních organizací

Mgr. Fulková Andrea

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 29. 03. 2017 09:55
  • Školství

Sdílet článek

Podpora sportu je jednou z priorit Libereckého kraje. Proto kraj uspořádal v multimediálním sále svého sídla seminář pro potencionální žadatele o dotace ve sportovních dotačních programech vyhlášených Libereckým krajem v letošním roce.

V celkem pěti dotačních programech vyhlášených 1. března 2017 je připraveno k rozdělení celkem 23,4 milionů korun. Dva programy jsou zaměřeny na podporu pořádání sportovních akcí, tj. program 4.23 Sportovní akce s částkou 5 000 000 Kč a Významné sportovní akce 2017 s financemi ve výši 7 250 000 Kč. Další dva programy na podporu celoroční sportovní činnosti sportovních klubů, tj. program 4.26 Podpora sportovní činnosti dětí a mládeže ve sportovních klubech 2017 s alokací 14 600 000 Kč a Podpora malých sportovních organizací 2017 s limitem 1 000 000 Kč. Pátý program 4.22 Sport handicapovaných s alokací 500 000 Kč je určen k podpoře činnosti hendikepovaných sportovců.

„Lhůta pro podání žádosti začíná 3. dubna a končí 21. dubna 2017,“ uvádí důležité termíny náměstek Petr Tulpa. „Projekty bude hodnotit Výbor pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje a rozhodovat o poskytnutí dotací pak bude Zastupitelstvo Libereckého kraje na svém zasedání 27. června 2017,“ vysvětluje celý proces udělování žádostí náměstek Tulpa.

Veškeré informace k dotačním programům včetně prezentací z pondělního semináře naleznete na novém dotačním webu Libereckého kraje http://dotace.kraj-lbc.cz/telovychova-a-sport.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky