Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Alena Losová: Všem školákům přeji úspěšný start v novém školním roce

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 27. 08. 2015 12:00
  • Školství

Sdílet článek

Dva měsíce letních prázdnin se nezadržitelně blíží ke svému konci a všichni školáci již musí vyhlížet start dalšího školního roku, který tentokrát spojí roky 2015 a 2016. Letošní léto se opravdu povedlo, krásné počasí umožnilo školákům užít si do sytosti letních radovánek a nabrat tak potřebnou energii pro přicházející školní povinnosti.

V mnoha školách v Libereckém kraji probíhal během prázdninových horkých dnů čilý stavební ruch. Jen do středních a základních škol zřizovaných Libereckým krajem se investovalo více než 100 mil. Kč. Většina žáků se proto může těšit na zlepšené podmínky pro výuku, které dokončené rekonstrukce, opravy a investice do vybavení přináší.

V minulém školním roce se ke mně dostávaly milé zprávy o mnoha úspěších žáků základních škol a středoškoláků ve vědomostně, umělecky i sportovně zaměřených soutěžích na republikové úrovni. Vedle potěšení z úspěchů žáků přináší dosažené výsledky i hmatatelný důkaz o dobré úrovni vzdělávání v kraji. Přála bych si, aby se i v novém školním roce žákům dařilo a informace o jejich zdaru ke mně přicházely co nejčastěji.

Závěrem bych ráda popřála všem žákům a studentům úspěšné první dny ve škole, které je naladí k dobrým studijním výsledkům v celých deseti měsících trvání školního roku. Věřím, že Vám vedle nabytých vědomostí bude škola přinášet radost a spoustu příjemných zážitků.

Alena Losová
radní pověřená řízením resortu školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky