Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

K oblíbeným Troskám vede zrekonstruovaná silnice

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 19. 10. 2016 14:48
  • Doprava

Sdílet článek

K dominantě Českého ráje, hradu Trosky, se řidiči dostanou po opravené silnici. Na jedné z letošních nejnákladnějších rekonstrukcí pracoval Liberecký kraj od konce května. Slavnostní ukončení stavby silnice III/28115 Troskovice (Krčák, Vidlák) se uskuteční v pondělí 24. října v 12:00 hodin (v místě hráze rybníku Vidlák).

Během rekonstrukce došlo ke stavební úpravě krajské silnice III. třídy 28115, k obnově odvodnění, doplnění záchytných systémů, opravě jedné opěrné zdi, doplnění vodorovného dopravního značení a kompletní výměně svislého dopravního značení. Stavební práce probíhaly v úseku dlouhém 3,4 km od křižovatky na Semín po křižovatku se silnicí III/27921 („Na Prašivci).

Stavbu na základě výběrového řízení prováděla společnost EUROVIA CS za 33.237.490 Kč vč. DPH a je financována z rozpočtu Libereckého kraje.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky