Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajský úřad Libereckého kraje získal ocenění v rámci programu Národní ceny za jakost

Futerová Linda

  • 13. 11. 2003 00:00

Sdílet článek

[id:1191|autor:Futerová Linda|email:linda.futerova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:724 030 320|aktualizace:]

Krajský úřad Libereckého kraje získal ocenění udělené v rámci programu Národní ceny za jakost. Toto ocenění převzal včera hejtman Pavel Pavlík na slavnostním večeru pořádaném ve Španělském sále Pražského hradu. Krajský úřad Libereckého kraje aplikoval v loňském roce model CAF a zapojil se tak do programu zlepšování kvality práce organizací veřejné správy. Podle České společnosti pro jakost je systém řízení jakosti  nastaven na našem úřadě  odpovědně a umožňuje očekávat, že proces zlepšení práce úřadu bude pokračovat i v dalším období. Krajský úřad Libereckého kraje tak splnil podmínky pro získání tohoto ocenění a stal se příkladem pro ostatní organizace veřejné správy. Z ostatních krajů toto ocenění získal ještě Krajský úřad Olomouckého kraje a cenu převzal hejtman kraje Jan Březina.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky