Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na Libereckém kraji se dozvíte, jak se nechytit do dluhové pasti

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 20. 05. 2016 14:40

Sdílet článek

Jak si mají lidé počínat, aby se nezadlužili, anebo když už dluhy mají, jak zabránit tomu, aby nespadli do dluhové pasti. To se zájemci dozvědí v úterý 24. května na přednášce v prostorách Krajského úřadu Libereckého kraje.

Nad přednáškou Dluhové poradny Petry Ryšavé, nazvanou Jak na dluhy, převzala záštitu náměstkyně hejtmana pro sociální věci Lenka Kadlecová. Přednáška se uskuteční v multimediálním sále budovy C Krajského úřadu LK ve třetím patře od 13.00 hodin. Její součástí bude i diskuse, během níž se budou moci návštěvníci zeptat na cokoli, co je z této oblasti zajímá. Vstup na přednášku je zdarma.

„Liberecký kraj si v žebříčku statistik osobních bankrotů vede v porovnání s ostatními regiony dobře. Například v únoru tohoto roku z počtu 1485 osobních bankrotů v celé republice jich jen 58 připadlo na náš kraj. Příznivé situaci nahrává dobrá hospodářská situace, stoupající počet volných pracovních míst. Přesto patří dluhy k hlavním problémům, s nimiž se stále potýká řada domácností. Proto je potřeba finanční gramotnost lidí stále posilovat,“ vysvětlila Lenka Kadlecová, proč Liberecký kraj akci podpořil.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky