Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané Frýdlantska, zeptejte se znovu hejtmana Martina Půty, zajímá ho Váš názor!

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 28. 04. 2015 07:49
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

Hejtman LK Martin Půta pokračuje ve středu 29. dubna 2015 v pravidelném setkávání se zastupiteli obcí a měst a občany Libereckého kraje. Tentokrát se již podruhé v tomto funkčním období uskuteční Den s hejtmanem ve Frýdlantu. Čtvrté letošní setkání hejtmana s veřejností začíná v restauraci Beseda v 16:00 hodin.

Po celý den jej bude doprovázet starosta Frýdlantu Dan Ramzer.

Po ranním přivítání na radnici hejtman postupně navštíví gymnázium, školní statek a zdejší nemocnici. Prohlédne si také obnovený Zámecký pivovar, kde se rovněž sejde a poobědvá se starosty okolních obcí. Hovořit budou i o připravovaném majetkovém vyrovnání s Polskem, které by se mělo týkat i některých pozemků ve vlastnictví státu ve Frýdlantském výběžku. Podle hejtmana se v této věci chystá na počátek května společné jednání s ministerstvem vnitra a starosty dotčených obcí.

Odpolední program hejtman společně s jeho náměstkem Josefem Jadrným zahájí v průmyslové zóně. Poté se pozdraví se členy Spolku Frýdlantské okresní dráhy – Heřmanička a navštíví dětský domov.

Od 16:00 hodin již bude následovat setkání s občany v restauraci Beseda a o hodinu později se hejtman Martin Půta potká se zastupiteli. Debatovat se bude například o dopravním spojení Frýdlantu na Liberec, stavu krajských silnic, školství i o podpoře průmyslové zóny ve Frýdlantu. Od 18:00 hodin se hejtman zúčastní jednání městského zastupitelstva.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky