Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané Harrachova, zeptejte se hejtmana, Váš názor ho zajímá!

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 20. 03. 2017 17:03
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Martin Půta pokračuje ve svých pravidelných setkáních s občany a zástupci měst. V rámci již tradičního Dne s hejtmanem se potká v pátek 24. března s obyvateli města Harrachov od 15:30 hodin v obřadní síni tamního městského úřadu.

Návštěvu začne hejtman na harrachovské radnici, kde mu na společném setkání starostka a místostarosta města představí aktuální i dlouhodobé plány či projekty k řešení. Jedním takovým bude i stav místních komunikací, kterého se zúčastní i zástupci Krajské správy silnic Libereckého kraje a Euroregionu Nisa. Poté zavítá hejtman Martin Půta za dětmi do Základní školy Dr.h.c. Jana Masaryka a následně navštíví harrachovskou Mateřskou školu Kamínek.

Ve známé Sklárně a minipivovaru Novosad si hejtman prohlédne sklářské pece a prostory výroby, a také společně se starosty okolních obcí tamtéž v restauraci poobědvá. Po poledni čeká hejtmana přesun do bývalé roubenky sklářského výtvarníka Jiřího Harcuby, již věnovala rodina Harcubova bezplatně Libereckému kraji, a ve které je stále zachovalá brusičská a rytecká dílna. V roubence bude připravena ukázka cechu drátenického. Po ukázce manuálně náročné práce bude čekat hejtmana jednání o harrachovských skokanských můstcích.

Hejtmanský den zakončí Martin Půta již tradičním setkáním s občany a se zastupiteli Harrachova v obřadní síni Městského úřadu města.

Program hejtmanského dne:

8:30 – 9:30          přivítání na radnici a jednání o místních komunikacích
9:30 – 10:10        ZŠ Dr.h.c. Jana Masaryka Harrachov
10:15 – 10:55      MŠ Kamínek Harrachov                           
11:00 – 12:30      oběd se starosty v restauraci Sklárny a minipivovaru
12:30 – 13:30      prohlídka objektu sklárny                           
13:35 – 14:00      ukázka cechu drátenického v domku výtvarníka Jiřího Harcuby
14:00 – 15:25       jednání o skokanských můstcích
15:30 – 16:30       setkání s občany a se zastupiteli

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky