Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané a hosté Bedřichova se už dočkají nového poštovního úřadu Partner

Mgr. Langer Jiří

  • 23. 07. 2014 15:38
  • Rozvoj

Sdílet článek

Po tříměsíční přestávce v provozu České pošty v Bedřichově se občané a návštěvníci horského střediska 1. srpna v 8 hodin dočkají znovuotevření pobočky na adrese Bedřichov 1597 (v původní, nyní zrekonstruované budově s Potravinami U Pošty) pod názvem Partner.

Slavnostního otevření se zúčastní hejtman LK Martin Půta a ředitelka pobočkové sítě Severní Čechy Olga Syková.

„Nový Partner je realizován již v souladu s novou strategií České pošty. Je to spojení všech služeb občanům Bedřichova. Na jednom místě si vyřídí nákupy i naše služby,“ uvedla Olga Syková.

Podle ní bude otevřeno od pondělí do pátku od 8 do 10 hodin a odpoledne od 15 do 16 hodin. Poštovní schránky jsou k dispozici na Centrálním parkovišti a na penzionu "Bílá Vrána" (spodní část obce u hlavní komunikace).

Nová pobočka Partner je umístěna v centru Bedřichova, 300 m od informačního centra a obecního úřadu, v budově společně s poštou. V dosahu do 500 metrů od sjezdového lyžařského areálu Malinovka, nástupního místa na Jizerskou lyžařskou magistrálu a centrálního parkoviště. 150 m od obchodu se nachází autobusová zastávka MHD do Jablonce nad Nisou.

Nejbližší sousední pošta je v Janově nad Nisou, v níž je  otevřeno PO - PÁ 12,00  - 16,00 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky