Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Obchodní akademii, Hotelovou školu a Střední odbornou školu Turnov povede od 1. března nová ředitelka

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 25. 01. 2017 10:46
  • Sociální
  • Školství

Sdílet článek

Rada Libereckého kraje na svém jednání dne 24. ledna projednala výsledek konkurzního řízení na obsazení místa ředitele Obchodní akademie, Hotelové školy a Střední odborné školy, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace. Novou ředitelkou této školy se stala Ing. Eva Antošová, funkce se ujme 1. března 2017.

Youtube video

Při svém rozhodování rada kraje zohlednila především skutečnost, že Ing. Antošová do školy přichází z vnějšku a není tak zatížena vazbou k předchozímu dění ve škole. Znamená nový impuls pro nastavení fungování školy jako jednoho celku, který bude vzdělávat žáky jak v obchodních a gastronomických, tak v technických a řemeslných oborech.

Ing. Eva Antošová je absolventkou Vysoké školy ekonomické v Praze v oboru Ekonomika průmyslu. Ve svém profesním životě působila na několika středních školách v Praze, ve Výzkumném ústavu odborného školství a na Ministerstvu zdravotnictví ČR. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky