Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pěvecký soubor Iuventus, Gaude! oslnil Řím

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 07. 07. 2015 13:04
  • Školství

Sdílet článek

Mimořádný úspěch zaznamenal o uplynulém víkendu jablonecký pěvecký sbor Iuventus, Gaude! v Římě. Přivezl vítězství v dětské kategorii soutěže MUSICA SACRA A ROMA, kde vybojoval zlatý diplom. S ním postoupil do finálového klání vítězů všech kategorií o absolutního vítěze Grand Prix. Jablonecké děti skončily v obrovské konkurenci na druhém místě.

 Úspěch zpěváků ze souboru Iuventus, Gaude! je mimořádný a jsem velmi pyšná na to, že máme v Libereckém kraji tak výborné pěvecké těleso, které nás skvěle reprezentuje. Velké poděkování patří také Tomáši Pospíšilovi, který je velkým profesionálem ve vedení tohoto tělesa,“ zdůraznila Alena Losová, radní Libereckého kraje pro resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti.

Jablonečtí zpěváci na soutěži zaujali nejen svými pěveckými výkony. „Získali si srdce všech porotců jak svým projevem, tak neuvěřitelným posunem od tzv. soutěže nanečisto, kde bleskově reagovali na všechny podněty,“ pochválil své svěřence sbormistr Tomáš Pospíšil.

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky