Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rada kraje vzala na vědomí „Analýzu stavu preventivní péče v Libereckém kraji“

  • 10. 07. 2002 00:00

Sdílet článek

[id:236|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

Jiří Hromádka, člen rady s gescí zdravotnictví, předložil radě kraje materiál „Analýza stavu preventivní péče v Libereckém kraji“. Koncepce preventivní péče pro zlepšení zdravotního stavu obyvatel kraje musí vycházet z analýzy stavu v oblasti prevence, musí reflektovat zdravotní stav populace a být integrální součástí zdravotní politiky kraje s cílem zabezpečit efektivní a kvalitní péči o zdraví občanů Libereckého kraje. Materiál postihuje v oblasti prevence v Libereckém kraji nejen silné stránky, ale i hrozby a slabá místa a navrhuje i cesty ke zlepšení současného stavu. Analýza obsahuje kapitoly jako je charakteristika kraje, oblast primární prevence, oblast sekundární prevence, finanční zdroje, SWOT analýzu prevence a koncepci prevence pro zlepšení zdravotního stavu populace.
Analýza bude panem Hromádkou předložena zastupitelstvu kraje dne 27. srpna 2002.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky