Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Startup Europe Week pomůže začínajícím startupům a podnikatelům získat ty pravé zákazníky

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 03. 02. 2017 14:14

Sdílet článek

Liberec již po druhé přivítá Startup Europe Week, který má za cíl podpořit všechny, kteří mají odvahu, nápady a do podnikání se už pustili nebo to zvažují. Akce se bude konat 6. února 2017 v Krajské vědecké knihovně v Liberci. 

Minulý ročník měl podtitul, "Financování startupů". „Letos se zaměříme na něco jiného, vlastně nejdůležitějšího. Abyste uspěli, musíte mít zákazníky. A těm musíte rozumět. Což znamená dost často pracovat s korporacemi nebo veřejnou správou, protože buď oni sami jsou Vašimi zakázníky, nebo své zákazníky získate v partnerství s nimi,“ říká zástupce pořádající organizace DEX Innovation Centre Jan Kubalík. Akce se koná ve spolupráci s LOS – Libereckou občanskou společností, Libereckým krajem a Krajskou vědeckou knihovnou v Liberci.  

Na akci vystoupí Antonín Ferdan ze ŠKODA Auto, který účastníkům pomůže pochopit, jak inovuje velká korporace, Martin Půta z Libereckého kraje, který přiblíží, jak Liberecký kraj pomahá podnikání, Michal Štefan představí nové aktivity včetně vznikajícího akcelerátoru, Martin Javnický z DEX Innovation Centra na příkladech ze své praxe ukáže, jak budovat inovační partnerství s korporacemi a „těšit se můžete i na příklad dobré praxe přímo z našeho regionu, kterým bude Stanislav Šťastný, zakladatel libereckého Ekoparku,“ dodává.

Akce je pro všechny účastníky zdarma. Registrace je nutné provést do pátku 3. února 2017 na webové stránce https://startupeuropeweekliberec2017.eventbrite.com/

TZ DEX Innovation Centre

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky