Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Statut Dotačního fondu Libereckého kraje je možné připomínkovat

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 27. 01. 2017 11:05
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj jako poskytovatel dotací připravuje na rok 2018 změny podmínek pro poskytování finanční podpory z Dotačního fondu Libereckého kraje. Aktuální znění statutu dotačního fondu je proto možné do 28. února 2017 připomínkovat.

Na úvodní internetové stránce Libereckého kraje je umístěn banner, pod kterým jsou kromě současně platného statutu uvedeny i ostatní důležité informace, od formulářů po připomínkový list.  Případné náměty na úpravu k jednotlivým článkům je možné zaslat na e-mailovou adresu statutdf@kraj-lbc.cz.

„Pravidla může kdokoliv připomínkovat do konce února a mimo jiné oslovíme i žadatele, kteří o finanční podporu z Dotačního fondu Libereckého kraje žádali už v loňském roce,“ říká krajská radní Radka Loučková Kotasová, která má správu dotačního fondu ve svém resortu.

Veškeré obdržené připomínky budou v následujících měsících vypořádány a společně s novým návrhem statutu zveřejněny.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky