Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Liberci se setkali nejúspěšnější manažeři tří krajů

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 11. 06. 2015 16:14
  • Rozvoj

Sdílet článek

Nejúspěšnější manažeři Libereckého, Pardubického a Královéhradeckého kraje se ve čtvrtek 11. června setkali v Severočeském muzeu v Liberci. Finalisty soutěže Manažer roku za uplynulý rok ocenili za jejich podnikatelské schopnosti hejtman Libereckého kraje Martin Půta, náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Otakar Ruml a zástupci České manažerské asociace, která je vyhlašovatelem soutěže. Mezi hosty nechyběla ani Manažerka roku 2014 Zuzana Ceralová Petrofová, majitelka společnosti Petrof, spol. s.r.o.

Příběhy jednotlivých podnikatelů jsou velmi zajímavé a těší mě, že u nás existuje takové množství životaschopných a perspektivních firem. Zároveň také v poslední době v mnohých z nich slýchám, že se potýkají s nedostatkem kvalifikovaných pracovníků a absolventů škol. To je věc, ve které mohou pomoci konkrétně firmám i kraje,“ uvedl u příležitosti setkání s manažery hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Mezi účastníky setkání nechyběli ani někteří finalisté z Libereckého kraje, kteří byli oceněni v rámci soutěže Manažer roku 2014. Konkrétně Roman Hrnčíř z liberecké společnosti Severochema, družstvo pro chemickou výrobu, Hana Palečková z firmy Rattay Liberec, Václav Tichý ze Středního odborného učiliště nábytkářského a Střední školy vzdělávání na učilištích odborných školách z Kateřinek, Šárka Prachařová z liberecké vzdělávací společnosti Aabyss s.r.o., Vojtěch Pražma (Modelárna LIAZ), Roman Hrnčíř z družstva Severochema Liberec a Marek Vávra jako zástupce Zámeckého pivovaru Frýdlant. Přítomní hosté si poslechli jejich krátké profesní příběhy a dozvěděli se zajímavé informace o jejich společnostech.

Pohovořit s místními podnikateli u příležitosti Setkání oceněných manažerů přišli do muzea také statutární náměstkyně hejtmana Libereckého kraje Hana Maierová, náměstkyně pro sociální věci Lenka Kadlecová a radní Vít Příkaský, pověřený vedením resortu regionálního rozvoje a evropský projektu LK.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky