Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Vyšel kalendář ekovýchovných a zemědělských akcí pro rok 2017

28. 02. 2017

Kalendář ekovýchovných a zemědělských akcí opět vydal resort životního prostředí, zemědělství a rozvoje venkova Libereckého kraje. Čtenáři v něm najdou přehled akcí, které se v roce 2017 konají na území kraje. Pro veřejnost je k dispozici zdarma a letos vyšel již po šestnácté.

„Kalendář zahrnuje celkem 28 zemědělských akcí a 30 programů z oblasti ekologické výchovy. Na jejich realizaci spolupracujeme s celou řadou subjektů, především pak s ekologickými a agrárními neziskovými organizacemi. Opět budou připraveny akce jak pro širokou veřejnost, tak pro odborníky,“ přiblížil nedávno vydaný Kalendář akcí na rok 2017 Jiří Löffelmann, člen rady Libereckého kraje zodpovědný za životní prostředí, zemědělství a rozvoj venkova.

Ze široké nabídky je možné zmínit například 15. krajské dožínkové slavnosti, které se uskuteční na Sychrově, či květnový Krajský den včely a mladých včelařů. Ten proběhne v libereckých Lidových sadech. Ekovýchovné akce jsou určeny hlavně dětem, mládeži, rodinám s dětmi a pedagogům, zemědělské pak odborníkům z oboru i široké veřejnosti.

„Kalendář je zájemcům k dispozici ve vestibulu Krajského úřadu, na Regionální agrární radě Libereckého kraje či při vlastních akcích. Informace k akcím, včetně plakátů a pozvánek, můžete nalézt také na našich webových stránkách www.kalendar-akci-lk.cz,“ doplnil Jiří Löffelmann.

Daníčková Blanka
blanka.danickova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226302
Mobil: 732765215