Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Zastupitelé schválili podmínky dotačního programu na pravidelnou sportovní činnost dětí a mládeže

05. 10. 2015

Podmínky dotačního programu na pravidelnou sportovní činnost dětí a mládeže realizované ve sportovních klubech a tělovýchovných jednotách schválilo na svém posledním zasedání Zastupitelstvo Libereckého kraje. V rámci tohoto programu bude mezi sportovní kluby a tělovýchovné jednoty rozděleno 20 mil. Kč. Zájemci mohou podávat žádosti o poskytnutí z toho z tohoto programu od 2. listopadu 2015.

O příspěvek mohou požádat sportovní kluby či tělovýchovné jednoty, které mají mezi svými členy sportovce v dětských a mládežnických kategoriích. Na webových stránkách odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajského úřadu Libereckého kraje najdou již nyní podrobné podmínky programu, včetně formuláře žádosti o dotace a další dokumenty, které je třeba předložit společně s žádostí. Minimální výše dotace je stanovena na 50 tisíc Kč, maximální činí 2 mil. Kč.

Podrobnosti naleznou zájemci na adrese skolstvi.kraj-lbc.cz/dotace-sport-a-telovychova/421-pravidelna-cinnost-sportovnich-a-telovychovnych-organizaci

 

Daníčková Blanka
blanka.danickova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226302
Mobil: 732765215