Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace o osobních ochranných pomůckách dodaných Libereckému kraji a o jejich distribuci

Mgr. Andrea Fulková

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 26. 05. 2020 13:34
  • Covid-19

Sdílet článek

Liberecký kraj v době začátku celorepublikového stavu nouze vyhlášeného kvůli koronaviru nečekal na pomoc vlády České republiky a sám začal vyjednávat možnost a způsoby výroby osobních ochranných pomůcek přímo v regionu. Ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci a s místními společnostmi Drylock Technologies s.r.o. a Elmarco s.r.o., které podnikají ve výrobě netkaných textilií a nanomateriálů, byl kraj schopen během několika dnů zajistit výrobu 100.000 kusů nanofiltrů denně. Nyní kraj nechává vyrábět nanomasky se společnostmi CUBO Investments s.r.o a Nano Medical s.r.o., dceřinnou firmou společnosti TRIOLA.

V příloze naleznete dva dokumenty, ve kterých je přehledně zpracován souhr Distribuce osobních ochranných pomůcek dodaných Libereckému kraji - stav od 16. 3. do 14. 5. 2020 a Osobní ochranné pomůcky dodané Libereckému kraji - stav od 16. 3. do 14. 5. 2020.

  • DODAVKY OOP LK (.xlsx)
    136 kB
    26. 05. 2020 13:49
  • DISTRIBUCE OOP LK (.xlsx)
    66 kB
    26. 05. 2020 13:49

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky