Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj představí formou videa veřejné zakázky na další rok

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 06. 12. 2021 17:10
  • Majetek a investice
  • Veřejné zakázky

Sdílet článek

Liberecký kraj zve ve spolupráci s časopisem Veřejné zakázky všechny dodavatele na videosetkání s názvem MEET THE BUYER. Jeho cílem je seznámit potenciální zájemce s plánem veřejných zakázek pro rok 2022 v Libereckém kraji. Představení akcí uveřejní kraj v neděli 12. 12. 2021 od 12:00 hod. formou videa na YouTube, které zároveň poběží dole pod touto pozvánkou.

Program:

12:00 Představení programu akce, aktuality z praxe dozorových orgánů v oblasti komunikace zadavatel a dodavatelé před zahájením zadávacího řízení (JUDr. Michal Petřík, šéfredaktor časopisu Veřejné zakázky)

12:10 Plán veřejných zakázek Libereckého kraje – významné dopravní stavby (Ing. Jan Sviták, statutární náměstek hejtmana)

12:20 Plán veřejných zakázek Libereckého kraje – významné veřejné zakázky (Ing. Zbyněk Miklík, náměstek hejtmana)

12:35 Prezentace obecných témat k veřejným zakázkám – nová Směrnice Rady Libereckého kraje č. 1/2021 k zadávání veřejných zakázek, využití zvláštních postupů pro zadávání veřejných zakázek (Mgr. Martina Šťastná, vedoucí oddělení veřejných zakázek)

Na případné dotazy k nastavení zadávacích podmínek plánovaných veřejných zakázek a podrobné specifikace předmětů jejich plnění nebude ze strany zadavatele odpovídáno. Během akce nebude možné klást dotazy formou chatu ani jakýmkoli jiným způsobem. Zadavatel umožní účastníkům setkání vyjádřit své názory prostřednictvím anonymního dotazníku.

Pro vyloučení všech pochybností zadavatel uvádí, že představení plánovaných veřejných zakázek na rok 2022 není výzvou k vyjádření předběžného zájmu ani výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů.

Zadavatel si vyhrazuje právo použít a zpracovat informace získané z dotazníků.

Video níže bude dostupné od 12. prosince ve 12 hodin. 

 

Youtube video

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky