Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Anketa o nejlepší sportovce kraje v roce 2014 vyvrcholí v Jablonci n. N., Lomnici n. P., Novém Boru a libereckém Babylonu

Mgr. Langer Jiří

  • 22. 01. 2015 10:00
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Prestižní anketa o nejlepší sportovce jednotlivých okresů Libereckého kraje se blíží ke svému závěru. Finále Jablonecka se uskuteční 26. ledna od 18 hodin v Městském divadle v Jablonci nad Nisou, Semilska 28. ledna od 18 hodin v Tylově divadle v Lomnici nad Popelkou, Českolipska 29. ledna od 18 hodin v Divadle v Novém Boru a Liberecka 10. února od 18 hodin  v Centru Babylon v Liberci.

Vyhlášení se zúčastní hejtman LK Martin Půta a další členové Rady Libereckého kraje.

Anketu Nejúspěšnější sportovec LK 2013 pořádají Deníky, agentura ČOK-CZ, okresní organizace ĆUS, města a kraj a také Česká unie sportu.

Oceněni budou sportovci z řad talentované mládeže, dospělých, jednotlivců i kolektivů.

Kromě špičkových sportovců jednotlivých regionů, mezi nimiž nechybí ani olympionici, mistři světa, mistři Evropy a České republiky, se pravidelně akce účastní také zástupci městských a krajských úřadů, poslanci Parlamentu České republiky, senátoři ČR, členové vlády ČR, přední sportovci současnosti i minulosti, zástupci významných podniků, úspěšní podnikatelé a řada dalších významných hostů.

Slavnostní večer má vždy bohatý kulturní doprovodný program, kde nechybí přední umělci.

V letošním roce se oceněným sportovcům a divákům na pódiu představí například zpěvačky Gabriela Goldová a Eva Matějovská, artista Petr Šmaha a členové místních sportovních oddílů a kroužků. Moderuje Radek Šilhan z TV Prima a Eurosport.

Vyhlášení Nejúspěšnějšího sportovce Libereckého kraje se koná 25. března od 19 hodin tradičně v Divadle F. X. Šaldy v Liberci.

V anketě o nejlepšího sportovce Libereckého kraje v roce 2013 se prosadily na prvních třech místech tři krásné a úspěšné sportovkyně v pořadí  - 1. biatlonistka Gabriela Soukalová z SKP Kornpitz Jablonec, 2. plavkyně Petra Chocová z PK Česká Lípa a 3. triatlonistka Helena Erbenová z Bižuterie Jablonec.

Připomeňme, že v okresních kolech ankety zvítězili na Jablonecku dvojnásobná medailistka z olympiády v Soči (úspěch se jistě objeví ve výsledcích ankety 2014) Gabriela Soukalová, na Liberecku kapitán fotbalového Slovanu Liberec Radoslav Kováč, na Semilsku skokan na lyžích Roman Koudelka a na Českolipsku již podesáté ve své kariéře plavkyně Petra Chocová.

Anketa „Nejúspěšnější sportovci LK za r. 2014“ – účast krajských radních

Okresní kola: 26. 1. 15, Jablonec n. N. – divadlo, 18.00h

Hejtman LK Martin Půta

Náměstek hejtmana Marek Pieter

Náměstek hejtmana Josef Jadrný

Radní Petr Tulpa (mládež)

28. 1. 15, Semily – v Lomnici n. P., divadlo, 18.00h

Statutární náměstkyně hejtmana LK Hana Maierová

Radní Vladimír Mastník

Radní Petr Tulpa (mládež)

29. 1. 15, Č. Lípa – v Novém Boru, divadlo, 18.00

Hejtman LK Martin Půta

radní Alena Losová   -     v případě předávání cen by ráda oceňovala  mládež.

Radní Vladimír Mastník

10. 2. 15, Liberec, Babylon, 18.00 h,

Hejtman LK Martin Půta

Statutární náměstkyně hejtmana LK Hana Maierová

Radní Vladimír Mastník

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky