Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Anketa Sportovec roku 2011 vrcholí v jednotlivých okresech Libereckého kraje

Mgr. Langer Jiří

  • 09. 02. 2012 13:49

Sdílet článek

 

Vyhlášení ankety Sportovec roku 2011 Jablonecka, Semilska, Liberecka a Českolipska za rok 2011, kterou připravuje KS ČSTV a Deník, se postupně uskuteční 10. února v Městském divadle v Jablonci nad Nisou, 13. února   v KD Golf Semily, 15. února v Centru Babylon, sál Expo, v Liberci a 16. února v KD Crystal v České Lípě, vždy od 18 hodin.

Kromě špičkových sportovců jednotlivých regionů, mezi nimiž nechybí olympionici, mistři světa, mistři Evropy a republiky, se akce zúčastní také zástupci městských a krajských úřadů, poslanci Parlamentu ČR, senátoři ČR, přední sportovci současnosti i minulosti a řada dalších významných hostů.

Všech čtyř večerů se zúčastní náměstkyně hejtmana LK Lidie Vajnerová (SOS), náměstek hejtmana Radek Cikl bude chybět jen v Jablonci n. N.,  kam se naopak chystají radní Zdeněk Bursa a Pavel Petráček. Do Semil přijedou  radní Jaroslav Podzimek a Pavel Petráček (všichni ČSSD).

Slavnostní večer má vždy bohatý doprovodný program, kde nechybí přední umělci. V letošním roce vystoupí jako hlavní hvězdy okresních vyhlášení multiumělkyně (zpěvačka, herečka, tanečnice, navigátorka) Olga Lounová a zpěvák Bohuš Matuš, které doplní 42 vítězů letní tour ŠANCE PRO TALENT, kde začínající umělci soutěžili o své první angažmá. Jako moderátor se představí tradičně Radek Šilhan (TV Prima), kterého bude místy doplňovat Ondřej Krátoška (Eurosport). Samozřejmostí je poutavá scéna, špičková technika. Přímo se slavnostních večerů ve všech krajích zúčastní 40.000 diváků a dalších milion čtenářůse o dosažených výsledcích o samotném průběhu slavnostních večerů dočtou na stránkách DENÍKU.

.Připomeňme, že Sportovcem roku 2010 Jablonecka se vloni stal běžec na lyžích Lukáš Bauer, Sportovcem roku Semilska 2010 skokan na lyžích Roman Koudelka, Sportovcem roku 2010 Liberecka běžec na lyžích Martin Koukal a Sportovcem roku 2010 Českolipska plavkyně Petra Chocová,

Krajské  finále Sportovec roku 2011 Libereckého kraje se uskuteční 28. března v Divadle F. X. Šaldy v Liberci, od 19 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky