Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Benefiční koncert pomůže kostelu sv. Barbory v Rynolticích

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 03. 12. 2015 11:40
  • Magazín

Sdílet článek

První koncert na podporu kostela sv. Barbory pořádají v pátek 4. prosince v Rynolticích. Návštěvníci se mohou těšit na mimořádný hudební zážitek a navíc koupí vstupenky podpořit dobrou věc. Rynoltický svatostánek podpoří i hejtman Libereckého kraje Martin Půta, který si koncert rovněž přijede vyslechnout.

Na benefičním koncertu vystoupí sólista opery Národního divadla Praha Luděk Vele a jeho dcera, sopranistka Adéla Velová. Na klavír je doprovodí Boris Joneš. V rámci večera zazní skladby českých velikánů Leoše Janáčka, Antonína Dvořáka či Bedřicha Smetany, ale i dalších proslulých skladatelů, např. W. A. Mozarta, Giacoma Puciniho a Andrewa Loyda Webera. V adventním čase nebudou chybět ani lidové vánoční koledy.

Začátek koncertu je v 18 hodin, vstupné pro dospělé je symbolických 50 korun, děti mají vstup zdarma. Vstupenky jsou k dostání na OÚ Rynoltice. 

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky