Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Brožura s přehledem evropských finančních zdrojů

Mgr. Šiftová Zuzana

  • 15. 05. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6457|autor:Mgr. Šiftová Zuzana|email:zuzana.siftova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 707|mobil:|aktualizace:]

Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů vydal pro lepší orientaci mezi evropskými dotačními tituly brožuru Evropské finanční zdroje pro financování projektů v Libereckém kraji na období 2007 - 2013. V materiálu je podán základní přehled o evropských finančních zdrojích, včetně jejich zaměření, oblastí podpory, finančních alokací, možných žadatelů a kontaktních údajů.
Celá brožura je přehledně rozdělena do čtyř částí podle zdroje financování, tj. na operační programy financované prostřednictvím Politiky hospodářské a sociální soudržnosti EU, dále na programy financované v rámci Společné zemědělské politiky, Komunitární programy a poslední část je věnována jiným evropským zdrojům.
Brožura je v tištěné formě volně k dispozici ve vestibulu krajského úřadu a na odboru regionálního rozvoje a evropských projektů a v elektronické formě je ke stažení zde.
Základní infomrace o evropských finančních zdrojích je dále možno nalézt také pod odkazem Evropské programy na webových stránkách Libereckého kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky