Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Cenu hejtmana za rodeo si z Farmy Vysoká odvezla Petra Nová na koni Gazela

Mgr. Langer Jiří

  • 08. 09. 2014 17:25

Sdílet článek

Farma Vysoká v Chrastavě u Liberce pořádala o uplynulém víkendu 4. ročník Country Festivalu Vysoká. Součástí festivalu byla i soutěž v disciplínách Divokého západu – western racing – rodeo, o Pohár hejtmana LK Martina Půty.

Pohár nad hlavu zvedla Petra Nová na koni Gazela ze stáje Hejnice. Zvítězila před Lucií Šimonovou jedoucí na koni Vesternik, třetí skončil Petr Gergiedowský s koněm Monty z Prahy a čtvrtý domácí jezdec Ivan Vydra z Chrastavy na koni Lady.

„Skvělé závody, kterých se zúčastnilo 17 jezdců,“ pochlubila se za pořadatele Václava Vendy Jarošová, majitelka farmy, která přivítala mezi mnoha vzácnými hosty, i z daleké ciziny – Brazílie, USA, Irsko, Francie, Dánsko, Slovensko…, také hejtmana LK Martina Půtu a jeho náměstka pro zemědělství a životní prostředí Josefa Jadrného.

V pestrém programu  vystoupili legendární Wabi Daněk,  Druhá Tráva a další přední country a bluegrassových kapely jako Nudličky, Modrotisk či Guitar Tluppa a dívčí taneční skupina Blackandwhite.

S velkým úspěchem vystoupila také country kapela Nonstop se zpěvačkou Vendy Jarošovou, která nejprve představila své bývalé kolegyně ze skupiny Country Sisters (Alenka, Klára, Alice, houslistka Linda) a poté pokřtila své první CD nazvané, jak jinak, Vendy.

Sobotní večer zakončil Radim Lůžek se svým tancem s ohněm. V neděli se pak ještě uskutečnila soutěž parkur mini-maxi o Pohár starosty Města Chrastava Michaela Canova.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky