Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Definitivní objízdné trasy v Chrastavě

19. 07. 2011

 

Dnes od 8:00 fungují kvůli úplné uzavírce provizorního mostu v Chrastavě na silnici III/27251 tyto objízdné trasy (mělo by se jednat o definitivní řešení dokud nedojde k opravě/náhradě provizorního mostu):

1.      Osobní vozidla:

·        Průjezd z Chrastavy směr Václavice a Dolní/Horní Vítkov je možný přes ulici Družstevní (částečně jednosměrný provoz).

·        Pro jízdu z Václavic a Dolního/Horního Vítkova směrem do Chrastavy je NOVĚ značena objízdná trasa po místních komunikacích – ulice Školní – Richtrův vrch – Kostelní – přes Družstevní (cca na 80m je obousměrný provoz) dále na ulici Frýdlantskou.

2.      Nákladní vozidla:

·        Příjezd do Chrastavy (pro zásobování Benteleru a směrem na Václavice a Dolní Vítkov) zůstává stejný tzn. po I/13 dále odbočit na I/35 na Bílý Kostel směr Grábštejn – před Grábštejnem odbočit vpravo na III/2713 přes Václavice a dále po III/27251 do Chrastavy

·        Pro výjezd z Chrastavy ze směru od Václavic a Dolního/Horního Vítkova a zásobování Benteleru – přes ulici Pobřežní, která byla provizorně zprovozněna v rámci probíhající stavby. Úsekem je možné projet se zvýšenou opatrností.

3.      Autobusy:

·        Průjezd z Chrastavy směr Václavice a Dolní/Horní Vítkov je možný přes ulici Družstevní (jednosměrný provoz).

·        Pro výjezd z Chrastavy ze směru od Václavic a Dolního/Horního Vítkova – přes ulici Pobřežní, která byla provizorně zprovozněna v rámci probíhající stavby. Úsekem je možné projet se zvýšenou opatrností.

4.      Částečná uzavírka ulice Frýdlanstké (práce SČVaK) byla zrušena a uvedeným úsek je možné projet obousměrně se zvýšenou opatrností.

 

Na základě jednání se SSHR (Správa státních hmotných rezerv) KSS LK požádala o vyskladnění nového mostu. Zapůjčení předchází schválení MDČR a vydání příslušného rozhodnutí. Zároveň KSS LK oslovila možné dodavatelské firmy, které by byly schopny výměnu mostu realizovat.

 

Šírová Květa
kveta.sirova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 324
Mobil: 739 541 624