Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Domov důchodců v Rokytnici oslaví 70. výročí

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 04. 09. 2015 14:21

Sdílet článek

Domov důchodců Rokytnice nad Jizerou si připomene sedmdesáté výročí svého vzniku (1. 10. 1945). Zařízení, které zaujímá významné místo v poskytování sociálních služeb v západních Krkonoších, oslaví výročí vzniku ve čtvrtek 24. září. Akce se koná pod záštitou náměstkyně hejtmana Libereckého kraje Lenky Kadlecové pověřené řízením rezortu sociálních věcí.

„Za období sedmdesáti let si domov prošel řadou rekonstrukcí, změn a s tím také souvisí obrovský posun v kvalitě života našich klientů. S oslavou výročí chceme ukázat život klientů, naši práci a zvýšit informovanost a povědomí o našem domově formou kalendáře, ve kterém dokladujeme změny, které se za dobu existence udály,“ uvedla ředitelka Domova důchodců v Rokytnici Helena Housová. Rokytničtí dále připravují do tisku Leták s informacemi o domově, který bude rovněž na oslavách veřejnosti k dispozici.

Oslava nabídne celodenní program, jehož součástí bude Den otevřených dveří, tradiční „Sejkorák“ a k tanci a poslechu bude akci doprovázet hudba pana Bukovjana. Oslava 70. výročí bude i součástí akce oslav Dnů seniorů a Týdne sociálních služeb, které vždy probíhají v prvním říjnovém týdnu.

Průřez historií „Zámečku“ a následně domova důchodců najdou zájemci na našich internetových stránkách www.ddrokytnice.cz v sekci „O nás“.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky