Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

FIRMA (#1) LIBERECKÉHO KRAJE

Bc. Fulková Andrea

  • 21. 04. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6369|autor:Bc. Fulková Andrea|email:andrea.fulkova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 332|mobil:|aktualizace:]

Od minulého týdne zná Liberecký kraj „svoji“ firmu číslo 1.  
Dne 16. dubna proběhlo již čtvrté vyhlášení výsledků soutěže FIRMA (#1) v Libereckém kraji, nad kterou převzal záštitu krajský hejtman. Ocenění předával RNDr. Vít Příkaský, člen rady kraje pověřený vedením resortu hospodářského a regionálního rozvoje.

 

„Z více jak 40 přihlášených firem je dle odborníků tou nejlepší společnost ArvinMeritor LVS Liberec a.s.“, sdělil vítěze Příkaský. „Cílem soutěže je poukázat na ty firmy, které aktivně pracují s lidmi, podporují své zaměstnance a tím i významně ovlivňují region, ve kterém sídlí,“ pokračuje Příkaský.

 

Dle pořadatele soutěže, společnosti INC consulting spol.s r.o. a Trenkwalder a.s. je soutěž otevřená všem firmám, organizacím a organizačním složkám, které mají samostatnou právní subjektivitu a sídlo na území daného kraje. Naprostá regulérnost a objektivita je zaručena tím, že na vítězi se shodnou firmy, respektive odbornící v daném oboru z jednotlivých firem mezi sebou.

 

Vítězné firmy:

1. ArvinMeritor LVS Liberec a.s.

2. Johnson Controls AS k.s., odštěpný závod Stráž pod Ralskem

3. Fehrer Bohemia s.r.o. závod 02 Liberec

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky