Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Hasičská noc pod Ještědem 2011 opět ve Zdislavě

26. 09. 2011

 

Pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Stanislav Eichler se v sobotu 1. října bude od 18 hodin v obci Zdislava konat tradiční soutěž „Hasičská noc pod Ještědem 2011“.

 

„Jedná se o noční soutěž týmů dobrovolných hasičů, která je zaměřena na plnění fyzicky náročných úkolů, orientaci v terénu, šikovnost a souhru celého družstva. Dvacet pět čtyřčlenných družstev se postupně postaví na start, obdrží zde mapu se zákresem míst (obcí), kde budou plnit jednotlivé soutěžní disciplíny,“ přiblížil průběh soutěže hejtman.

 

V letošním roce pořadatelé připravili 14 úkolů v obcích celého Podještědí (Zdislava, Křižany, Druzcov, Janův Důl, Osečná, Rozstání, Světlá pod Ještědem, Český Dub, Všelibice).  Disciplíny jsou tajné, soutěžní družstvo se dozví úkol až na stanovišti, kde je úkol plněn. Přejezdy mezi jednotlivými disciplínami nejsou na čas. Soutěže se zúčastní Sbory dobrovolných hasičů nejen z Libereckého kraje, ale i z kraje Ústeckého (SDH Horní Podluží), Královehradeckého (SDH Mladé Buky) a z kraje Vysočina (SDH Velký Beranov).  

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 302
Mobil: 739 541 588