Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Hejtman dekoroval Lukáše Bauera Sportovcem roku LK

26. 03. 2008
[id:6281|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Velmi povedený loňský rok a ještě úspěšnější ten letošní. Bílou stopu ovládl Lukáš Bauer a ani v krajském kole ankety O nejúspěšnějšího sportovce roku také nedal soupeřům žádnou šanci. Včera ho dekoroval hejtman Libereckého kraje Petr Skokan spolu s třetí v pořadí Nikolou Sudovou, neboť stříbrná Kateřina Neumannová se nedostavila z pracovních důvodů.

Je to příjemné vědět, že v našem kraji jsou tak vynikající sportovci. Pozvu je do našeho sídla na setkání,“ řekl na pódiu Divadla F.X. Šaldy, kde  se  vyhlášení letošního ročníku konalo, hejtman Petr Skokan.

Sportovce na 4. – 6. místě v kategorii dospělých ocenil náměstek hejtmana Petr Doležal.

Konkurence mezi sportovci v Libereckém kraji je obrovská. Každoročně to ukazují výsledky nominovaných závodníků v anketě O nejúspěšnějšího sportovce roku, kterou pořádá Liberecký kraj spolu s Krajským sdružením ČSTV Libereckého kraje a Deníkem. Letos se o příčky nejvyšší opět utkali lyžaři. O zlato a stříbro se strhl souboj vítězné stálice v anketě Kateřiny Neumannové s Lukášem Bauerem. Olympijskou královnu pokořil král, letošní nejlepší lyžař světa. I tento fakt v konečném hlasování hrál roli.

O druhém místě Kateřiny Neumannové mohly rozhodnout i nesrovnalosti kolem svážení sněhu z Jizerských hor. Kategorii kolektivů ovládli Bílí Tygři Liberec. Nejlepším handicapovaným sportovcem je Ilona Chládková.

 

Další pořadí viz příloha s využitím Deníku níže














Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 302