Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Hejtman Eichler a radní Podzimek a Bursa ze zúčastnili sportovního dne s Bárou Špotákovou

12. 07. 2011

 Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler se v neděli společně s radním Jaroslavem Podzimkem a Zdeňkem Bursou zúčastnili sportovního odpoledne s Bárou Špotákovou na hřišti v Krásné Studánce u Liberce. Radní Jaroslav Podzimek a Zdeněk Bursa si zahráli v exhibičním fotbalovém utkání ženského týmu Slovanu Liberec a Báry Špotákové proti výběru osobností Libereckého kraje a amatérských fotbalistů. Hejtman si vyzkoušel hod oštěpem.

„Sportovní odpoledne s Bárou Špotákovou jsou pro mě vždy velmi příjemnou záležitostí. Zúčastnil jsem se ho již v loňském roce a velmi oceňuji citlivý přístup Báry k dětem, a to, jak podrobně jim dokáže vysvětlit, jak uchopit oštěp a hodit přesně tak, jak chceme. Zároveň mě ale velmi mrzí, že letošní liberecké sportovní odpoledne je poznamenáno krádeží jejího mobilního telefonu. Jsem velmi rád, že vše dobře dopadlo, že pachatel byl dopaden a věřím, že Bára na tuto akci, potažmo na celý Liberec nezanevře a příští rok se s ní při této akci opět shledáme,“ řek hejtman Eichler.

Na programu sportovního odpoledne byly mimo jiné ukázky a výuka hodu oštěpem, diskem a koulí s profesionálními trenéry a atlety. Děti měřily své síly v atletických soutěžích a nechyběla ani autogramiáda Báry Špotákové.

"Rád bych poděkoval Báře Špotákové za účast na této akci a také Libereckému kraji za podporu při organizaci a realizaci akce," řekl Roman Šotola, místopředseda Fotbalového oddílu Krásná Studánka, který celou akci pořádal.

Šírová Květa, foto Ibrahim Al sulaiman
kveta.sirova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 324
Mobil: 739 541 624