Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Eichler se zúčastnil Westernového dne v Semilech

Šírová Květa

  • 29. 05. 2011 14:02

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler se v sobotu zúčastnil historicky prvního Westernového dne na Ostrově v Semilech. Společně se starostou města Semily Janem Farským pozdravili přítomné a prohlédli si ukázky s koňmi.

„Pořadatelům Westernového dne patří velký dík za to, že tímto prvním ročníkem nadchli obyvatelé Semil. Dovednosti jezdců na koních, které tu byly prezentovány sklidily zasloužené ovace publika. Ukázat lidem, že kůň se dá ovládat i bez udidla nebo jak chytit bez krutosti a zloby krávu do lasa je výborným způsobem, jak propagovat koňský sport. Jsem rád, že nadšenců, kteří chovají tato ušlechtilá zvířata přibývá a že pomáhají rozvíjet cestovní ruch například pořádáním výletů na koních v rámci stezek určených právě pro jezdce a koně,“ řekl hejtman.

Součástí koňského odpoledne bylo také vyhlášení vítězů výtvarné a literární soutěže pro čtenáře dětského oddělení semilské knihovny, která pořádala před akcí Westernový týden. 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky