Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman LK se starostou města dnes slavnostně otevřeli dva opravené mosty v Jablonném v Podještědí

Mgr. Langer Jiří

  • 26. 09. 2011 16:58

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler spolu se starostou Jablonného v Podještědí Petrem Sadílkem a zástupci zhotovitelů dnes přestřihli pásky u příležitosti otevření dvou nově zrekonstruovaných mostů poškozených povodněmi v roce 2010.

„Jsem velmi rád, že po mostě ve Vítkově jsou zprovozněny další dva mosty z prostředků MMR a desetiprocentní spoluúčasti města. I když nepatří k těm největším, určitě zpříjemní dostupnost občanům do různých částí města,“ řekl hejtman.

Stavba obou mostů, v Tyršově ulici, a v Heřmanicích v Podještědí  trvala 8 týdnů.

Náklady most Jablonné: 2 904 121 Kč, z toho dotace MMR 2 595 121 Kč, podíl města 309 000 Kč. Zhotovitel N+N Litoměřice.

Náklady most Heřmanice: 2 023995 Kč, z toho MMR 1 818 995 Kč, podíl města 205 000 Kč. Zhotovitel S a M Děčín. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky