Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman LK Stanislav Eichler bude jednat na Ještědu s indickým velvyslancem

Mgr. Langer Jiří

  • 18. 11. 2011 14:39

Sdílet článek

 

Hejtman LK Stanislav Eichler (ČSSD), přijme 23. listopadu ve 12 hodin na přátelskou návštěvu J. E. p. Venkatesana Ashoka, velvyslance Indické republiky.

“Jde o první zvořilostní návštěvuz této země. Na pracovním obědě budeme jednat o možné přátelské spolupráci,” uvedl hejtman. (Fotooermín v 11.45 hod.)

V 14.30 hodin přijmou vzácného hosta na radnici  představitelé Statutárního města Liberec..

 

Životopis: Velvyslanec Venkatesan Ashok se narodil 8. října 1958 v Orissa, Indie. Absolvoval stavební inženýrství na Indickém institutu technologie, Nové Dillí, a Indickou zahraniční službu v roce 1982. 

Velvyslanec Ashok vykonával diplomatické funkce v Hong Kongu, Malajsii, Číně, Rakousku a Srí Lance, kromě působení na Ministerstvu zahraničních věcí na různých odvětvích. Byl ředitelem vnějších vztahů departementu atomové energie v období 1995-1998, následkem čehož byl jmenován jako indický zastupující guvernér a zastupující stálý zástupce v Mezinárodní agentuře atomové energie, Vídeň. Byl také šéfem divize pro střední Evropu na Ministerstvu zahraničních věcí předtím, než byl jmenován velvyslancem Indie republiky Zimbabwe v období březen 2008 -červen 2011. Nyní je velvyslancem Indie v České republice. 

Velvyslanec Ashok je ženatý, má jednoho syna. Hovoří čínsky, anglicky a několika indickými jazyky. Je autorem knihy. Mezi jeho zájmy patří hudba a četba.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky