Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman LK Stanislav Eichler přijme českou Miss Junior 2011 Natálii Kotkovou z Liberce

Mgr. Langer Jiří

  • 09. 11. 2011 16:33

Sdílet článek

 

Sedmnáctiletou Natálií Kotkovou z Liberce, čerstvou Miss Junior 2011, přijme v pondělí 14. listopadu ve 14 hodin ve své kanceláři v sídle Libereckého kraje, U Jezu, v Liberci hejtman LK Stanislav Eichler (ČSSD).

Studentka  ekonomického lycea Obchodní akademie v Liberci v průběhu finálového večera, který se uskutečnil 17. 10. v Hard Rock Cafe v Praze, zaujala všechny hlavně svým tancem, který předvedla v rámci volné disciplíny. Předvedla svoji vlastní taneční choreografii na písničku Lady Gaga a přítomné porotě vyrazila dech. Tolik energie a doslova gumovou postavu od ní porotci nečekali. Zabodovala i postavou oblečenou do bavlněného prádla, které adeptky Miss Junior předvádějí místo promenády v plavkách. A navíc okouzlila zpěváka Bena Cristovao, který jí na místě slíbil, že si zatančí v jeho příštím videoklipu.

Na rozdíl od dospělých královen krásy musely děvčata plnit úkol moderátora soutěže Rudy z Ostravy, který svou disciplínu tajil do poslední chvíle. Dívky pak musely prokázat svou zručnost zatloukáním velkého hřebíku malým kladívkem.

„Sportu se věnuji odmala, od devíti let trénuji moderní tanec v taneční skupině Takt Liberec. Kromě toho se asi jako každá holka zajímám o módu a modeling a ráda se učím novým věcem.,“ prozradila na sebe Miss Junior 2011.

Slavnostního přijetí se zúčastní také ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky