Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman o víkendu fandil volejbalistům a navštívil chovatele

Šírová Květa

  • 16. 04. 2012 19:14

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler (ČSSD) se v sobotu zúčastnil semifinálového zápasu volejbalistů Dukly Liberec proti Ostravě a navštívil českodubské chovatele.

Rozhodující zápas semifinálové série volejbalistů sledoval v sobotu v přeplněné hale v Jeronýmově ulici také hejtman. Volejbalisté Dukly Liberec jsou ve finále play off extraligy zásluhou sobotního vítězství nad Ostravou.

„Byla to strhující podívaná, jsem rád, že jsem mohl být u toho. V loňském roce vyřadila ve čtvrtfinále Duklu Liberec právě Ostrava. Nyní se karta obrací,“ řekl po zápase nadšeně hejtman.

Dukla Liberec porazila volejbalisty z Ostravy po pěti setech nejtěžším možným způsobem, v tie breaku rozhodujícího semifinálového zápasu.

Hejtman také společně se starostou města Český Dub Jiřím Milerem navštívil Výroční členskou schůzi Českého svazu chovatelů v českém Dubu. Chovatelé v čele s předsedou svazu základní organizace v Českém Dubu Josefem Hudcem hodnotili uplynulou sezonu a plánovali činnost na další období.

„Rád jsem přijal pozvání mezi chovatele. Pravidelně navštěvuji jejich výstavy a předávám ceny nejlepším z nich. V dnešní uspěchané době je důležité aby měli lidé dost koníčků a chovatelství je jedna z možných variant. Je zajímavostí, že na českodubsku se chová nejvíce králíků z celého kraje, a proto si myslím, že je na místě chovatele podporovat,“ řekl hejtman.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky