Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman s radním pro sociální věci blahopřáli paní Bradnové ke 101. narozeninám

Šírová Květa

  • 24. 02. 2012 15:53

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler a krajský radní pro sociální věci Pavel Petráček (oba ČSSD) blahopřáli dnes v knihovně Domova důchodců ve Velkých Hamrech paní Boženě Bradnové k 101. narozeninám. Společenského setkání se zúčastnila také ředitelka domova Jitka Semencová, starosta Velkých Hamrů Jaroslav Najman a obyvatelé domova.

„Dalším jubileem, které paní Bradnová letos slaví je 15 let spokojeného pobytu v domově ve Velkých Hamrech. Při návštěvách domů pro seniory v našem kraji se s klienty v tak úctyhodném věku setkávám zřídka. V loňském roce jsme například blahopřáli klientovi z domova ve Sloupu v Čechách ke 102. narozeninám, ale bohužel pár měsíců poté pán zemřel. Paní Bradnové je jednou z nejstarších klientek a jsem rád, že se stále těší dobrému zdraví a zájmu o společenské dění,“ řekl radní Pavel Petráček.

„Paní Bradnová je bezesporu jednou z nejstarších klientek domovů pro seniory v našem kraji, ale i v celé republice. Narodila se za Rakouskouherska a přesto je velmi vitální a zajímá se o společenské i obecné dění. Jsem rád, že v domovech pro seniory, které zřizuje Liberecký kraj žijí klienti spokojeně a teší se dobré fyzické i psychické kondici,“ dodal hejtman.

Paní Božena Bradnová  se narodila 24. 2. 1911 ve Vrchlabí. Celý život pracovala v textilním průmyslu jako tkadlena. Je v dobré fyzické i psychické kondici. Je stále v dobré náladě, každé ráno aktivně cvičí a zajímá se o aktuální dění. Je velmi společenská. Každý víkend ji navštěvuje její syn a snacha.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky