Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman se zúčastní zahájení Vánočních trhů v Bruselu

Šírová Květa

  • 15. 11. 2011 15:30

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler se jako předseda české delegace Výboru regionů EU zúčastní ve středu 16. 11. 2011 v 19.00 slavnostního otevření vánočních trhu v prostorách zastoupení Svobodného státu Sasko v Bruselu.

„Vánoční trhy jsou již tradičně pořádány ve spolupráci s Libereckým krajem, který bude návštěvníkům trhů letos nabízet regionální produkty v podobě skla, likérů a piva. Očekávaná návštěvnost trhů je kolem pěti tisíc lidí,“ informoval hejtman.

Hejtman dále využije přítomnosti politické reprezentace Saska k prodiskutování dalších postupů v přípravách na založení Evropského seskupení pro územní spolupráci.

Plakát s programem Vánočních trhů naleznete v příloze.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky