Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman se zúčastní zasedání Komisí ENVE a ECOS v Bruselu

Šírová Květa

  • 28. 11. 2011 17:30

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje a předseda české delegace Výboru regionů EU Stanislav Eichler se ve středu 30. listopadu zúčastní zasedání komise ENVE PRO ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, ZMĚNU KLIMATU A ENERGETIKU a v pátek 2. prosince se zúčastní zasedání komise ECOS PRO HOSPODÁŘSKOU A SOCIÁLNÍ POLITIKU.

Komise ENVE PRO ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, ZMĚNU KLIMATU A ENERGETIKU bude projednávat Stanovisko k směrnici o hluku ve venkovním prostředí a zpráva Komise o provádění směrnice o hluku ve venkovním prostředí v souladu s článkem. Zpravodajem bude pan José MACÁRIO CORREIA (PT/ELS).

„Tématem následné diskuze bude provádění strategie EU v oblasti biologické rozmanitosti na období 2011. Diskuze bude spojená s prezentací pana Françoise Wakenhuta, vedoucího Oddělení pro biologickou rozmanitost generálního ředitelství pro životní prostředí Evropské komise,“ přiblížil hejtman.

Dalším bodem jednání bude předběžné stanovisko Revize politiky EU v oblasti emisí a kvality ovzduší zpravodaje pana Cor LAMERS (NL/ELS) a prezentace zástupce Rady evropských obcí a regionů (CEMR).

Posledním bodem zasedání bude prezentace projektu „Mladí Evropané, starejme se o planetu“ (Young Europeans, Let´s take care of the Planet) a prezentace paní Lydie Nicolettové, zástupkyně evropské koordinace tohoto projektu

Komise ECOS PRO HOSPODÁŘSKOU A SOCIÁLNÍ POLITIKU bude projednávat návrh stanoviska k návrhu směrnice Rady o společném systému daně z finančních transakcí a změně směrnice 2008/7/ES zpravodaje pana Ralfa Christofferse (DE/SES)

Dalším bodem bude návrh předběžného stanoviska o dětské chudobě zpravodajky paní Doreen Huddart (UK/ALDE)

Diskusní dokument k návrhu nařízení Evropského parlamentu a Rady o Evropském fondu pro přizpůsobení se globalizaci na období 2014 zpravodaje pana Gerryho Breena (IE/ELS) a diskusní dokument k návrhu nařízení Evropského parlamentu a Rady o programu Evropské unie pro sociální změny a inovace jednání zakončí.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky