Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman Stanislav Eichler zve na 8. hejtmanský ples

Šírová Květa

  • 08. 02. 2012 15:00

Sdílet článek

Liberecký kraj pořádá v pátek 10. února v Domě kultury v Liberci již 8. hejtmanský ples. K tanci a poslechu bude hrát od 20 hodin Bohemia Universal Band a jako hosté večera vystoupí Monika Absolonová a Bohuš Matuš. Večerem bude provázet moderátorská dvojce Michaela Ochotská a Václav Tittelbach. K vidění bude také módní přehlídka bižuterie Svazu výrobců skla a bižuterie.

Předprodej vstupenek v hodnotě 350 Kč, které budou slosovány, již probíhá přímo v Domě kultury v Liberci, v Eurocentru v Jablonci nad Nisou, a dále v Městských informačních centrech v Liberci, České Lípě a Semilech. Vstupenky je možné zakoupit také v sídle Libereckého kraje v Liberci v kanceláři č.336 (pí Romana Machová).

„Stejně jako v předchozích sedmi ročnících bude celý výtěžek z plesu použit na dobročinné účely. Celkem již bylo rozděleno téměř 800 tisíc korun. V loňském roce si z hejtmanského plesu, který se konal v jabloneckém Eurocentru, odnesli zástupci Diakonie Českobratrské církve evangelické – středisko v Jablonci nad Nisou a Základní školy Liberecká v Jablonci nad Nisou šeky na 60 350 Kč. Na dobročinné účely bylo tedy pří loňském plesu věnováno téměř 121 tisíc korun, “ uvedl hejtman Stanislav Eichler (ČSSD).

„Další, tzv. čestné vstupenky za 50 Kč budou v prodeji v průběhu hejtmanského plesu. Slibujeme si od toho, že každý návštěvník plesu tak může jejím zakoupením navýšit výtěžek a přispět tak na dobrou věc,“ doplnil hejtman s tím, že všechny vstupenky budou slosovány o zajímavé ceny, které věnovaly firmy a partnerská města z Libereckého kraje.

Výtěžek Liberecký kraj tentokrát rozdělí mezi Základní školu a Mateřskou školu pro sluchově postižené (ul. E. Krásnohorské) v Liberci a Hospicovou péči sv. Zdislavy – Liberec. Symbolické šeky s darovanou částkou převezmou zástupci obou organizací ještě v průběhu plesu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky