Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman udělí záslužné medaile LK příslušníkům IZS

Mgr. Langer Jiří

  • 26. 01. 2015 16:20

Sdílet článek

Slavnostní ceremoniál u příležitosti předání Záslužných medailí IZS Libereckého kraje se uskuteční 29. ledna od 14 hodin v liberecké kavárně Pošta na náměstí Dr. E. Beneše v Liberci.

Oceněno bude předáno celkem 12 občanům Libereckého kraje, mezi kterými jsou i policisté, vojáci, hasiči a zdravotníci, příslušníci složek Integrovaného záchranného systému kraje. Záslužné medaile, které jsou z hlediska jejich významu rozděleny do dvou stupňů, předá hejtman LK Martin Půta spolu se členy Bezpečnostní rady Libereckého kraje. Členy bezpečnostní rady kraje jsou statutární náměstkyně hejtmana Hana Maierová,  ředitel krajského úřadu Mgr. René Havlík, tajemník Bezpečnostní rady LK Mgr. Rudolf Broulík, zdravotní rada LK PhDr. Alena Riegerová, ředitel KŘ Policie ČR LK plk. Vladislav Husák, ředitel Hasičského záchranného sboru LK plk. Roman Hlinovský, ředitel Krajského vojenského velitelství Liberec plk. Josef Kulovaný a ředitel Zdravotnické záchranné služby LK MUDr. Vladimír Hadač.

„Záslužné medaile jsou předávány každoročně příslušníkům složek Integrovaného záchranného systému a jednotlivcům za záchranu lidského života nebo za dlouholetou aktivní a obětavou práci ve prospěch složek IZS a ochrany obyvatelstva v Libereckém kraji,“ uvedl hejtman.

Přítomni budou také velitel 31. pluku radiační, chemické a biologické ochrany, plk. gšt. Radek Černý, velitel veterinární základny AČR Chotyně pplk. Marek Purmerský, radní LK Petr Tulpa, Ivana Hujerová a Vladimír Mastník, starostové obcí s rozšířenou působností LK, vedoucí územních odborů policie ČR, hasičského záchranného sboru a další hosté.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky