Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Host klubu Bunkr je v podezření na delta variantu koronaviru. Otestujte se, vyzývá ostatní návštěvníky hygiena

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 28. 06. 2021 13:19
  • Covid-19

Sdílet článek

Podezření na delta variantu koronaviru má Krajská hydienická stanice Libereckého kraje u člověka, který v sobotu 19. června navštívil hudební klub Bunkr na Tržním náměstí v Liberci. Dokládá to výsledek diskriminačního PCR vyšetření, který má hygienická stanice k dispozici. Z epidemiologického šetření plyne, že dotyčný mohl být infekční již při své návštěvě baru v onu sobotu. 

Vzhledem k charakteru akce i místa, který vytváří podmínky pro blízký kontakt osob a složitější dodržení protiepidemických opatření, krajská hygienická stanice doporučuje všem, kteří se ve zmíněnou sobotu nacházeli v klubu, aby využili možnost preventivního testování PCR hrazeného ze zdravotního pojištění, tento test podstoupili a sledovali svůj zdravotní stav.  V případě potíží, které mohou být příznaky onemocnění COVID-19, se pak doporučuje kontaktovat praktického lékaře.

TZ: Krajská hygienická stanice Libereckého kraje

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky