Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jihomoravský kraj vypsal veřejnou sbírku na poničené obce. Přispějte i vy

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 28. 06. 2021 13:39

Sdílet článek

Sbírku na pomoc oblastem na Hodonínsku a Břeclavsku, které zasáhlo ničivé tornádo, spustil Jihomoravský kraj. Transparentní účet se nalézá na odkazu https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/123-3116420297. Peníze poputují na zmírnění škodlivých následků na zdraví, majetku a životním prostředí.

„Finanční příspěvek je v současné situaci tou nejrozumnější formou solidarity. Humanitární pomoci je už v postižených oblastech dostatek a právě peněžitý dar může být do budoucna účelně využit tam, kde je potřeba. Kraji a jednotlivým obcím přijdou finance vhod. Sami nejlíp vědí, kam s nimi," prohlásil hejtman Martin Půta. 

Kdo chce finančně pomoci, může poukázat příspěvek na účet číslo 123-3116420297/0100. Pro platby ze zahraničí platí následující údaje:  IBAN CZ34 0100 0001 2331 1642 0297 a SWIFT KOMBCZPP.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky