Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Kavárna Pošta hostila zástupce všech týmů Světového poháru v hokeji

15. 04. 2015

(TZ Policie ČR/Vlasta Suchánková) Ve dnech 13. - 19. dubna 2015 hostí město Liberec Světový pohár policie v ledním hokeji 2015. Kromě prvních zápasů probíhala dnes také další z oficiálních akcí, a to přijetí představitelů evropské a světové federace UNITOPU ČR a zástupců všech zúčastněných týmů na Krajském ředitelství policie Libereckého kraje, v kavárně Pošta. 

Toho se účastnili prezident UNITOPU ČR a současně ředitel krajského ředitelství plukovník Vladislav Husák, hejtman Libereckého kraje Martin Půta a primátor města Liberec Tibor Batthyány.

Plukovník Husák hosty přivítal v reprezentativních prostorách kavárny Pošta, která je součástí objektu krajského ředitelství. "Jsem opravdu velice rád a potěšen, že se nám podařilo šampionát zorganizovat právě v našem kraji. Je to i pro nás velká čest a pocta mít zde policisty z několika zemí světa. Věřím, že se Vám bude líbit atmosféra šampionátu, ale i Liberec jako takový," řekl na úvod plukovník Husák. „A samozřejmě budu rád, když se tu budete cítit příjemně," dodal.                 

K reprezentaci a představitelům UNITOPU promluvil také hejtman Liberecké kraje Martin Půta. „Jsem velmi potěšen, že se Světový pohár policie v ledním hokeji koná v České republice, a o to víc, že šampionát zavítal do Libereckého kraje. Věřím, že všechny týmy absolvují turnaj se ctí, že se účastníkům bude v našem regionu líbit a třeba se sem vrátí jako turisté."

V rámci šampionátu se proti sobě utká deset týmů.

Bc. Dědková Markéta
marketa.dedkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226324
Mobil: 739541624