Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Komise pro sociální záležitosti Rady Asociace krajů ČR jednala v Jablonci n. N.

Mgr. Langer Jiří

  • 08. 12. 2011 14:54

Sdílet článek

 

Radní Pavel Petráček, člen R LK pověřený vedením resortu sociálních věcí (ČSSD),  hostil 6. a 7. prosince v Hotelu Břízky v Jablonci nad Nisou zasedání Komise Rady Asociace krajů České republiky pro sociální záležitosti.

 

„Na programu byly například informace o sociálním podnikání v Libereckém kraji nebo výstavba často zmiňovaného Hospice. Jednání se zúčastnili i hosté, s nimiž se řešily závažné problémy ze sociální oblasti. První den zasedání nás poctil svou návštěvou Martin Šimáček z Úřadu vlády České republiky a sdělil své poznatky ze sociálně vyloučených lokalit. Pozvání na zasedání Komise Rady Asociace krajů ČR přijal i  I. náměstek ministra práce a sociálních věcí Vladimír Šiška, s nímž členové asociace diskutovali o dotačním řízení pro rok 2012,“ uvedl radní.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky