Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj založí Krajský sociální podnik, s.r.o.

Mgr. Langer Jiří

  • 30. 03. 2012 12:13

Sdílet článek

 

U příležitosti založení Krajského sociálního podniku, s.r.o,  se v úterý 3. 4. 2012 od 9 hodin na Krajském úřadě Libereckého kraje, U jezu, 3. p., č. 313, v Liberci uskuteční tisková konference.

Vystoupí na ní Pavel Petráček, člen rady kraje pověřený vedením resortu sociálních věcí, Ing. Pavel Kubů, business development manager společnosti Intel Czech Tradings a představitelé Asociace sociálního podnikání Jindřich Kadlec a Hynek Kalvoda.

Od 13:00 hodin se dále uskuteční ve 3. p.  zastupitelském sále, č. 326,  pracovní setkání zástupců krajské samosprávy k problematice sociálního podnikání. Svou účast přislíbili také představitelé Ministerstva práce a sociálních věcí a Generálního ředitelství Úřadu práce.

„Půjde o seminář  k otázkám sociálního podnikání v Libereckém kraji, založení Krajského sociálního podniku a vize sociálního podnikání pro Českou republiku,“ doplnil radní s tím, že akci pořádá Liberecký kraj ve spolupráci s Asociací sociálního podnikání.

Program:

1.              Úvod - Pavel Petráček, člen rady kraje pověřený vedením resortu sociálních věcí

2.              Informace o sociálním podnikání v ČR - PhDr. Jindřich Kadlec. Asociace sociálního podnikání, občanské sdružení

3.              Informace o možném financování sociálního podnikání - zástupci MPSV a poradkyně ministra práce a sociálních věcí Ing. Ludmila Múllerová

4.              Aktuální informace o sociálním podnikání v Libereckém kraji - Pavel Petráček, člen rady kraje pověřený vedením resortu sociálních věcí a PhDr. Jindřich Kadlec, Asociace sociálního podnikání, občanské sdružení

5.              Účast manažera firmy Intel Czech Tradings. incorporation MUDr. Pavla Kubů a zástupce generálního ředitelství Úřadu práce

6.              Diskuze

7.              Závěrečné slovo - Pavel Petráček. člen rady kraje pověřený vedením resortu sociálních věcí

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky